ELMOTOR KIT TIL NIHOLA LADCYKEL – 250-W /Udsolgt.

kr. 7.999,00

Delbetaling
400 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 7.999 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 400 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 7.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

NIHOLA LADCYKEL MED ELMOTOR

Med dette elmotor kit kan du enkelt ombygge din Nihola ladcykel til elcykel. Så er du altid sikret medvind på cykelstien – uanset vejret. Du får nemlig den ekstra hjælp, som gør en travl hverdag lidt sjovere og cykelturen til en sand fornøjelse… Uanset om din Nihola ladcykel har fodbremse eller håndbremse og friløb, har vi en motor der passer.

Ønsker du endnu mere hjælp fra motoren, eller har du et stort kørselsbehov, har vi også en løsning der passer netop dit behov. Elcykel-kittet kræver ikke et særligt kendskab til elcykler, og kan monteres på mellem 2 til 3 timer af de fleste med lidt teknisk snilde.

Elmotoren er en såkaldt centermotor, der monteres i kranken på din Nihola ladcykel. Det giver dig en effektiv trækkraft, som i princippet fungerer på samme måde som uden elmotor, bare meget bedere.

10 Ah / 36V / 360 Wh – Velectro ( 25-35 km )

250 Watt (lovlig)

I bagagebærer

 

RIND TIL OS OG VI HJÆLPER DIG MED VEJLEDNING OM DIN CYKEL.

Polarcykel Elcykel Center.