Pelican Bike Elcykel med motor.

kr. 34.999,00

Delbetaling
1.750 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 34.999 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.750 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 34.999 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Beskrivelse

Pelican Bike .

En fleksibel og stabil ladcykel til hverdagens aktiviteter

Pelican Bike er designet og bygget i Danmark med en vision om at udvikle den perfekte ledsager til hverdagen. Om det er til shopping, den pladskrævende hobby eller til at udforske landskabet med børn i ladet, giver den elektriske motor dig nok assistance til at gøre cyklingen nemmere.

Pelican Bike byder på den optimale ladcykeloplevelse. Den er nemlig både let at håndtere, nem at lære at cykle på og utrolig fleksibel i sin anvendelse pga. den praktiske størrelse. Modellen kan fås med eller uden motor. Eftermontering af motor er altid muligt.

Pelican Bike er udstyret med hydraulisk bremse på baghjulet og lukkede tromlebremse på forhjulene, hvilket sikrer en nem og effektiv bremsning.

Cyklens lad er udformet rummeligt og fleksibelt, så pladsen udnyttes optimalt. Samtidig er den både hurtig, nem at komme rundt med og sikker i trafikken – samlet set gør det Pelican Bike til en rigtig god erstatning for bilen.

Specifikationer

– Normalpris, el-ladcykel med låg:
35.807,50 kr. 
– Normalpris el-ladcykel med bænk og seler:
36.557,50 kr. 

Når du forudbestiller cyklen, betales et depositum på 200 kr. Depositummet fratrækkes den faktura, du modtager ved levering af cyklen.

Stel: Pulverlakeret stål
Stel farve: Sort
Forhjul: 20”, tromlebremse
Baghjul: 26”, hydraulisk bremse
Presenning: Polymer
Max ladlastning: 60 kg
Cyklens vægt: +/- 38 kg
Længde x bredde: 174 x 92 cm
Lad areal: 43 x 55 cm

Elektrisk motor: 250 W
Batteri: 36 V, 12 Ah